Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Referenciáink


Magyar Tudományos Akadémia
Több, mint ezer fős szervezet, ahol tíz különböző intézetnél több, mint 500 fő személyi számítógépét, okostelefonját és számtalan szerverét üzemeltetjük.
Nyújtott szolgáltatások: Több telepített rendszergazdánk napi munkájával és a meghatározott feladatokra kiépített távfelügyeleti rendszerrel biztosítjuk a teljes MTA informatikai rendszerének működtetését, rendszeres monitorozását, fejlesztését.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert a több, mint tíz különböző telephelyen zajló korábban átláthatatlan informatikai működésüket egységesítettük, optimalizáltuk és költséghatékonnyá tettük.
Winkler Tamás
MTA informatikai főosztályvezető

"Mi elsődlegesen Microsoft rendszerekkel kapcsolatosan kértünk tanácsot, illetve segítséget a Master-IT-tól, és eddig, mindig gyors és szakszerű megoldást kaptunk. Az SCCM bevezetésekor mindannyian tudtuk, hogy nem egy egyszerű ’next-next-finish’ telepítés lesz, de ennek és a rendszer rengeteg buktatójának ellenére egy jól működő rendszert kaptunk. Elsődlegesen olyan cégeknek ajánljuk a Master-IT csapatát, ahol komplex Microsoftos, illetve heterogén rendszereket üzemeltetnek. Egy szimpla SBS ügyben hívjon mindenki inkább egy diákot, mert az nem egy nagy kihívás a cégnek. ;-) Számunkra a magas szakmai színvonal és a megbízhatóság a legfontosabb és ha ez társul egy költséghatékonyan és vékonyan fogó ceruzával, akkor ez egy ideális állapot minden megrendelőnek. ...és ezeket Tőletek megkapjuk."


Createam Reklámügynökség Kft.
Kb. 50 fős magyar reklámügynökség, kb. ennyi személyi számítógéppel, okos telefonnal és egy tucat különböző szerverrel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, rendszertervezés, üzemeltetés, optimalizálás, O365, felhőszolgáltatások, eszközbeszerzés, rendszeres auditálás.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert nincs belső rendszergazdájuk és a megkötött szerződésünk alapján, egy órán belül kötelesek vagyunk az esetlegesen felmerülő hibát elhárítani.
Pichovszky Domonkos
ügyvezető & stratégiai igazgató

"Lassan másfél évtizedes együttműködésünk alatt folyamatosan úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül az IT problémák dzsungelében. A Master-IT ideális első lépcső a professzionális külső rendszergazdai partner felé kacsintgató, feltörekvő KKV szektor képviselőinek. Lojális, korrekt és szakértő csapat. A probléma velük mindig megoldódik. És tényleg."


Lead Generation Kft.
Kb. 80 fős magyar KKV call center szolgáltatásokkal, kb. 50 személyi számítógéppel, okos telefonnal és jópár szerverrel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, igény szerinti kiszállással, rendszertervezés, üzemeltetés, optimalizálás, O365, felhőszolgáltatások, eszközbeszerzés, rendszeres auditálás.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert a kialakított monitoring rendszerünk révén az esetleges hibaelhárítást azonnal meg tudjuk kezdeni.
Pogány András
ügyvezető

"A speciális tevékenységüknek megfelelő, betonbiztos rendszert kellett építenie a Master-IT csapatának, amibe a megismerkedésünk előtt, egy-két informatikai cégnek már beletört a bicskája. De ők tökéletesen megcsinálták. Gratulálok. Azt tanácsolom, minden olyan cég nézze meg, próbálja ki, mit tud a cég, akinek bármilyen gondja van a jelenlegi rendszergazdájával, vagy csak IT költséget szeretne csökkenteni! Fontos, hogy a Master-IT soha nem hagyott cserben, amit kértem, mindig mindent, határidőre megcsinált."


Koppányi & Tényi Ügyvédi Iroda
Tíz fős ügyvédi iroda ugyanennyi személyi számítógéppel, okos telefonnal és szerverekkel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, rendszertervezés, üzemeltetés, optimalizálás, O365, eszközbeszerzés.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert olyan egyedi adat- és dokumentumvédelmi rendszert építettünk ki, mellyel a legszigorúbb nemzetbiztonsági szempontoknak is megfelelünk.
Dr. Tényi Géza
ügyvéd

"A Master-IT Ügyvédi Irodánk részére teljeskörű hardver- és szoftvertámogatást nyújt, ide értve a munkánkhoz szükséges informatikai rendszerek kialakítását és üzemeltetését. Olyan vállalkozásoknak ajánljuk cégeteket, akik megbízható és hatékony informatikai hátteret keresnek és a költségtakarékos megoldásokat is előnyben részesítik. Bizalommal fordulunk hozzájuk, hiszen eddig minden problémánk megoldásában megfelelő segítséget nyújtottak."


Fogarasi Ép-GéPéSz Kft.
100 fős magyar KKV több telephellyel, kb. 70 személyi számítógéppel, okos telefonnal és jópár szerverrel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, igény szerinti kiszállással, informatikai rendszer üzemeltetés, optimalizálás, O365, felhőszolgáltatások, eszközbeszerzés, rendszeres auditálás.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert az ország több pontján megtalálható telephelyükön olyan monitoring és távfelügyeleti rendszert építettünk ki, mellyel a személyes kiszállások számát szinte nullára csökkentettük és minden felmerülő gondot távfelügyelettel oldunk meg.
Csizmadia Zsolt
ügyvezető

"Azt szeretem a Master-IT csapatában, hogy mindig sokkal hamarabb reagálnak a problémáinkra, mint ahogy a szerződésben rögzítettük. Olyan cégeknek is ideális partner vagytok, mint cégünk, a FOGARASI Ép-GéPéSZ Kft., akiknek az összes országos telephelyén ugyanolyan magas színvonalú IT szolgáltatásra van szüksége és az egyes telephelyeken zajló munkákról, egy kézből kapunk rendszeres, naprakész tájékoztatást! Azért dolgozom már velük évek óta, mert nagyon jó áron adják a piacon elérhető legmagasabb szintű rendszergazdai szolgáltatásokat."


EnergoFish Kft.
50 fős magyar KKV több telephellyel, webshoppal és több, mint 20 személyi számítógéppel, okos telefonnal, valamint öt nagy teljesítményű szerverrel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, igény szerinti kiszállással, informatikai rendszer üzemeltetés, optimalizálás, O365, eszközbeszerzés, rendszeres auditálás.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert az ország több pontján megtalálható telephelyükön, illetve a webshop-unkban olyan monitoring és távfelügyeleti rendszert építettünk ki, mellyel a személyes kiszállások számát szinte nullára csökkentettük és minden felmerülő gondot távfelügyelettel oldunk meg.

Pál István
ügyvezető

"A Master-IT széleskörű ismerettel bíró csapat, számtalanszor bebizonyították, hogy minden informatikai területen jártasak. Ott, ahol több mint 20 PC dolgozik egy hálózatban, fontosnak vélem egy olyan csapattal dolgozni, aki képben van a kor technológiájával és megoldást talál minden apró, vagy nagy problémára. A Master-IT saját fejlesztésű profi monitoring rendszerével észreveszi és elhárítja, ha bármilyen hibát észlel, gyakran oly módon, hogy észre sem veszik a kollégák, hogy kimúlt egy winchester a szerverben."


Hangyaprodukció
12 fős magyar produkciós iroda, ugyanennyi személyi számítógéppel, okos telefonnal és több szerverrel.
Nyújtott szolgáltatások: Teljeskörű informatikai távfelügyelet 7/24, informatikai rendszer üzemeltetés, O365, felhőszolgáltatások, rendszeres auditálás.
Azért vagyunk ideális IT Partner számukra, mert nincs belső rendszergazdájuk és a megkötött szerződésünk alapján egy órán belül kötelesek vagyunk a hbát elhárítani.
Lévai Hangyássy László
tulajdonos

"Hol van már a filofaxos időszak, amikor a magát valamire tartó vállalkozó el sem tudta az életét képzelni nélküle. Manapság ugyanígy vagyunk a számítógépeinkkel, legyen az laptop vagy asztali készülék. Viszont, ha elromlik és összeomlik a világ, azonnal eszeveszetten keresünk egy megfelelő szakembert hozzá. Szerencsére, nekem ezen nem kell törjem a fejemet, hiszen a Master-IT mindig határidőre magas szakmai hozzáértéssel oldotta meg a problémámat. Ajánlom mindenkinek, akinek létkérdés a makulátlanul működő számítógép és amikor gond van, azonnal tudják a megoldást!"


Rólunk mondták
Winkler Tamás
Magyar Tudományos Akadémia,
MTA informatikai főosztályvezető
Mi elsődlegesen Microsoft rendszerekkel kapcsolatosan kértünk tanácsot, illetve segítséget a Master-IT-tól, és eddig, mindig gyors és szakszerű megoldást kaptunk. Az SCCM bevezetésekor mindannyian tudtuk, hogy nem egy egyszerű ’next-next-finish’ telepítés lesz, de ennek és a rendszer rengeteg buktatójának ellenére egy jól működő rendszert kaptunk. Elsődlegesen olyan cégeknek ajánljuk a Master-IT csapatát, ahol komplex Microsoftos, illetve heterogén rendszereket üzemeltetnek. Egy szimpla SBS ügyben hívjon mindenki inkább egy diákot, mert az nem egy nagy kihívás a cégnek. ;-) Számunkra a magas szakmai színvonal és a megbízhatóság a legfontosabb és ha ez társul egy költséghatékonyan és vékonyan fogó ceruzával, akkor ez egy ideális állapot minden megrendelőnek. ...és ezeket Tőletek megkapjuk.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.